VALO Hotel & Work

Valo on uusi hotellikonsepti, joka yhdistää hotellitoimintoja sekä kokous – ja coworking tiloja. Hotelli tarvitsi monikäyttöisen bistron ja loungebaarin yhdistelmän, joka tukisi hotellin toimintoja mutta toimisi myös itsenäisenä ravintola- ja baaritilana.

Fyra suunnitteli Valoon kaksi erilaista ravintolatilaa, joiden yhdistäväksi kattoteemaksi nousi skandinaavinen yhteisöllisyys. Pohjoismaisuus näkyy niin tilojen materiaalivalinnoissa kuin tunnelmissakin. Elo bistron ja Suo baarin suunnitelmien keskiössä oli molempien äärimmäinen toiminnallisuus. Aamulla molemmat toimivat hotellin aamiaistiloina, päivällä businesslounaspaikkana ja iltaisin bistro ja baari palvelevat hotellivieraiden lisäksi lähialueen asukkaita. Kalustuksessa tuli huomioida kova kulutus sekä riittävästi liikkumatilaa kalustuksen ympärillä.

Ravintola Elon materiaalivalinnoissa suosittiin kauniisti patinoituvia luonnonmateriaaleja. Vaaleita lämpimiä sävyjä syntyi saarniparketista ja keraamisesta laatoituksesta. Kalustuksesta suurin osa on Fyran suunnittelemia ja kotimaisena puusepäntyönä teetettyjä. Muuten kalustuksessa suosittiin uusia suomalaisia merkkejä.  Suo baarin kalustuksen piti soveltua myös ruokailuun. Businesskulma tuli huomioida mm. puhelimen ja tietokoneen latauspisteinä.

Asiakkaitamme

Tutustu muihin töihimme.