Skanska Studio

Skanska Kodit aloitti keväällä 2020 palvelevien kotimyymälöidensä uudistusprosessin. Tavoitteena oli parantaa sekä myymälöiden tavoitettavuutta, näkyvyyttä, toiminnallisuutta kuin visuaalisuuttakin, ja tarjota näin asiakkaille sujuva, ilahduttava ja luotettava asiakaskokemus. Henkilökuntaa ja asiakkaita suunnitteluprojektiin osallistaen Fyra ja Motley muovasivat yhdessä Skanska Kodeille kokonaisvaltaisen palvelumuotoilu- ja suunnittelupaketin. Perusteelliseen pohjatyöhön nojaten syntyi visio monikanavaisesta, kokonaisvaltaisesta asiakaskokemuksesta, joka ohjaa inspiroitumaan ja valitsemaan vastuullisesti. Syntyi Skanska Studio.

Ensimmäinen Skanska Studio sijoitettiin katutasoon Helsinkiin Mannerheimintielle. Skanska Studiosta haluttiin luoda asumisen laboratorio, helppokäyttöinen ja visuaalisesti huoliteltu myymälä materiaalivalintojen tekemiseen ja uuden kodin hankintaan. Pitkäjänteisen kehitystyön pohjalta kirkastunut asiakaspolku pyrkii tekemään matkan uuteen kotiin entistä sujuvammaksi. Monikanavaiset työkalut, kuten padit ja kosketusnäytöt, tekevät mahdolliseksi, että asiakas voi tutustua palveluihin myös spontaanisti ilman etukäteen myyjän kanssa varattua aikaa. Tila soveltuu myös esimerkiksi ammattilaistapahtumien järjestämiseen ja striimausteknologia takaa, että tilaisuuksia voidaan järjestää myös etäyleisölle.

Studion visuaalisen ilmeen haluttiin toimivan puhtaana kanvaasina erilaisille materiaaleille. Kattavan materiaalivalikoiman parissa operointia helpottamaan luotiin teemaväriperiaate, jonka mukaisesti erilaiset materiaalit on helppo löytää ja sijoittaa takaisin paikoilleen. Vastuullinen rakentaminen on tehty Skanska Studiossa vahvasti näkyväksi, mikä kannustaa omalta osaltaan myös asiakkaita valitsemaan vastuullisuuden periaattein. Helsingin Skanska Studio onkin pitkäikäiseksi suunniteltu, uudenlainen kotiunelmien todellistaja, joka on vasta alkusoittoa uuden myymäläkonseptin jalkautumiselle läpi maan.

Asiakkaitamme

Tutustu muihin töihimme.