Roche

Roche on terveydenhuollon ja yksilöllisen terveydenhoidon edelläkävijä ja maailman suurin bioteknologiayritys, joka tarjoaa lääkkeitä syöpätautien, immunologisten sairauksien, hematologisten sairauksien ja keskushermostosairauksien hoitoon. Roche on myös maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa ja syövän kudosdiagnostiikassa.

Lääke- ja terveysalan yritysten toimitilat ovat olleet tyypillisesti kliinisiä ja valkoisia sekä hyvin hierarkkisia. Roche halusi kuitenkin luoda työntekijöilleen tasa-arvoisen ja viihtyisän työpaikan, jossa on rento, tiimityöskentelyyn kannustava ilmapiiri. Yrityksen arvojen mukaisesti myös työpaikan tulee parantaa elämänlaatua ja terveyttä.

Fyran suunnittelee tiloja aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Myös Rochen toimitilojen suunnittelu alkoi workshopeilla Rochen työntekijöiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Rochen uudet toimitilat sijaitsevat Metsä Groupin päärakennuksessa Tapiolassa. Suunnitelmissa huomioitiin rakennuksen kaunis arkkitehtuuri – kohtaamistila sijoitettiin parhaalle merinäköalapaikalle, L-kirjaimen muotoisen pohjan risteyskohtaan, jossa kaikki työntekijät pääsevät nauttimaan näkymästä. Tasa-arvoisuus oli yksi suunnittelun lähtökohdista ja oli tärkeää että tilat palvelevat kaikkia työntekijöitä ja erilaisia työskentelymalleja.

Uudet toimitilat yhdistävät Rochen kaksi erilaista toimialaa: diagnostiikan ja farmakologian, tilasuunnittelun keinoin pyrittiin luomaan yhtenäisyyttä ja parantamaan yhteistyömahdollisuuksia eri alojen välillä.

Kalustuksessa ja materiaaleissa suosittiin Rochen arvojen mukaisesti paikallisuutta, toimitiloista löytyy mm. suomalaista puuta ja graniittia. Tilan harmoninen värimaailma sai inspiraatiota ympäröivästä merimaisemasta ja luonnosta.

Asiakkaitamme

Tutustu muihin töihimme.