Naava Oasis

Koronapandemia on muuttanut merkittävästi työympäristöjen, hotellien ja julkisten tilojen toimintaa. Uusi tilanne vaatii uudenlaisia ratkaisuja. Entistä enemmän ihmiset kaipaavat sisätiloilta turvallisuutta, viihtyvyyttä ja puhtautta.

Kansainvälisten tutkimusten mukaan luonnossa oleskelu ja jo luonnon elementtien katseleminen madaltavat stressitasoa ja laskevat verenpainetta. Vietämme kuitenkin suuren osan ajastamme sisätiloissa, joissa ilmastointi kuivattaa ilmaa ja epäpuhtaudet leviävät.

Biofilisen tilasuunnittelun tavoitteena on luoda sisätiloihin luonnonmukainen ympäristö ja yhdistää ihminen uudelleen luontoon. Biofiliset tilojen suosio on nousussa kaikkialla maailmassa koska ne parantavat paitsi elämän laatua, myös tuottavuutta ja luovuutta.

Naava Oasis on Fyran yhteistyössä viherseinätoimittaja Naavan kanssa kehittämä tila tilassa, joka tarjoaa hyvinvointia käyttäjälleen.

Naava Oasis soveltuu erityisesti avoimiin tiloihin luomaan mahdollisuuksia etäisyydelle ja yksityisyydelle, säilyttäen kuitenkin tilan yhtenäisyyden. Viherseinät puhdistavat ilmaa tehokkaasti samalla kun sen kevyt muunneltava rakenne tarjoaa yksityisyyttä työskentelyyn tai rauhoittumiseen.

Oasiksen vanerinen runko ja akryylikennoseinät tehdään materiaaleja säästäen kotimaisena puusepäntyönä. Tuotekokonaisuus on osa Naavan tuoteperhettä, viherseinäteknologia huolehtii ilman puhtauden lisäksi ilmankosteudesta.

Kilpailut

IFI Design Distinction Awards 2022: Sustainability (Bronze)

Asiakkaitamme

Tutustu muihin töihimme.