HappySignals

Ikonisen lokaationsa leimaama Aleksi 15 on toiminut kaupankäynnin keskittymänä jo puolentoista vuosisadan ajan. Sijainti Helsingin ytimessä tuo oman lisäarvonsa vaikuttavalle ja erityislaatuiselle arvokiinteistölle, jossa toteutetaan mittavaa tilojen käytön uudistusta. Historiallisesta liikerakennuksesta muuntautuu moderni toimisto- ja liiketilojenkeskus, projekti, missä Fyra oli mukana tuottamassa sekä markkinointimateriaalia, että suunnittelemassa uusia toimitiloja vuokralaisille.

Asiakastyytyväisyyttä, odotusten hallintaa ja tuottavuutta mittaava sekä identifioiva HappySignals etsi uutta kotia kasvaneelle tiimilleen. Tavoitteena oli löytää ilmava ja valoisa kohtaamispaikka, jossa kyettäisiin huomioimaan muuttuneet työnteon tavat. Aleksi 15 vastasi erinomaisesti tarpeeseen, ja Fyra alkoi räätälöidä arvokiinteistöön modernia, käyttäjiensä toiveita vastaavaa toimistoa.

Erilaisiin työntekotarpeisiin suunniteltuja tiloja edustaa HappySignalsin toimistossa esimerkiksi videoinnin ja podcastien äänittämisen mahdollistava studiotila. Yhteisöllisille tiloille annettiin suunnittelussa runsaasti painoarvoa, ja kodinomainen tunnelma luo lämpöä läpi toimistotilojen. HappySignalsin toimisto edustaa monella tapaa uutta aikaa. Jäädäkseen tulleen etätyöskentelyn merkitys korostuu näissä nykyaikaisissa toimistotiloissa, missä perinteisten työpisteiden lisäksi toimiston mahdollisuudet tarjota paikka erilaisille kohtaamisille ovat korostuneet.

Asiakkaitamme

Tutustu muihin töihimme.