Bardem

Bardem on moderni drinkkibaari keskellä Helsinkiä

Ravintola Penélope sai kaverikseen Bardemin, drinkkeihin erikoistuneen tunnelmallisen rennon cocktail-kuppilan.

Strategia

Kun Penélopen ravintoloitsijat Hans Välimäki ja Arto Rastas halusivat luoda Helsinkiin jotain täysin uutta, löytyivät yhteiset sävelet Fyran kanssa jälleen nopeasti. Kallan & Co:n luoman visuaalisen ilmeen pohjalta lähdettiin rakentamaan matalan kynnyksen paikkaa, jossa voi viettää niin afterworkiä kuin juhliakin. Syntyi uniikki baari, johon on helppo tulla mutta josta on vaikea lähteä.

Aivan aluksi Epicenterin talossa sijaitsevaan kaksikerroksiseen tilaan­­­­­­ täytyi tehdä käyttötarkoituksen muutos myymälätilasta ravintolaksi. Ympäristön lukuisat toimistot, kaupat ja muut ravintolat saivat hienon muttei alkuunkaan hienostelevan uuden naapurin.

Konsepti

Ravintolatilan keskiöön haluttiin tuoda iso baaritiski sekä pullot näyttävästi esille. Baaritiski varastaakin huomion jättäen asiakkaille oman tilan ja rauhan. Tummanpuhuva tunnelma ja hämärä valaistus tarjoavat suojaa uteliailta katseilta. Pysähtynyt tunnelma imaisee mukaansa ja saa unohtamaan hektisen ympäristön.

Toteutus

Bardemin sisustuksessa on yhdistelty luontevasti uutta ja vanhaa, mikä luo sille leimallisen, rennon tunnelmansa. Kierrätetyt, uudelleen verhoillut kalusteet ja ympäri ravintolaa kiertävät verhot luovat Bardemiin akustisesti pehmeän ja intiimin äänimaailman.

Bardem on moderni salabaari, jossa vivahteet 80-luvusta yhdistyvät tukevasti tähän päivään.

Kilpailut

The International Hotel and Property Awards 2020: Bar/Club/Lounge – Europe (Shortlisted)

Asiakkaitamme

Tutustu muihin töihimme.