CBRE

Pohjolan paras työympäristö. Mitään paljoa sen vähempää ei kansainvälisesti merkittävän työympäristöjen kehitykseen ja kiinteistökonsultointiin keskittyvän CBRE:n Helsingin toimitilat voineet olla.

Kun Fyran pitkäaikaisen yhteistyökumppanin tiloja ryhdyttiin suunnittelemaan, kantava ajatus oli, että työssä voi olla hauskaa ja viihtyisää mutta tila voi silti henkiä arvokkuutta ja asiantuntijuutta. Tilat jakautuvat sisäiseen vyöhykkeeseen, joka on vain työntekijöiden käytössä ja ulkoiseen vyöhykkeeseen, joka toimii erilaisten työympäristöratkaisujen showroomina, asiakkaiden ja kumppaneiden yhteistyötilana, joka muuntuu helposti seminaari- tai tapahtumakäyttöön.

Koko toimitila suunniteltiin viimeisimpien hyvinvointistandardien mukaan, tavoitteena korkealaatuinen sekä henkilöstön terveyttä ja hyvinvointia tukeva työympäristö. Vietämme 90% ajastamme sisätiloissa. Hyvinvointimme on riippuvainen siitä, miten ympäristömme meitä kohtelee. Tämä tarkoittaa mm. sisäilman, valon, kuntoilun, liikkumisen ja viihtyvyyden huomioimista tiettyjen standardien mukaan. Tiloista löytyy runsaasti vesipisteitä ja valtava määrä viherkasveja – osittain yllättävistäkin paikoista. Sekä vierailijavyöhykkeellä että sisäisellä vyöhykkeellä on lepäämiseen tarkoitettuja mindfullness-tiloja joissa palautua ja rauhoittua.

Sisäilmaan ja kestävään kehitykseen kiinnitettiin runsaasti huomiota, mm. kemikaalivapain materiaalein sekä hyödyntämällä kierrätettyjä materiaaleja ja vintage-kalusteita. Vastuullisuus näkyy myös runsaassa puun käytössä – kalusteet tilattiin puusepäntyönä lähialueilta ja tuotevalinnoissa suosittiin suomalaisia brändejä. Lempeä vihreän, ruskean ja sinisen sävyjen väripaletti peilaa luonnon värimaailma.

Liikuntaa ja taukojumppaa varten tiloista löytyy erilaisia aktivointitapoja, kuten puolapuut – kuitenkin niin että kaikki elementit istuvat kokonaisuuteen kauniisti ja hienovaraisesti.

Asiakkaitamme

Tutustu muihin töihimme.