Fjordin toimisto

Fyra on suunnitellut digitaalisia suunnittelupalveluja tarjoavan Fjordin uudet tilat aivan Helsingin ydinkeskustassa. Uudistuksen yhteydessä toimistoa laajennettiin, jotta voimakkaasti kasvavan yrityksen ei tarvitsisi muuttaa kokonaan uusiin tiloihin. 750 m2 toimisto koostuu kahdesta eri tilasta, jotka yhdistettiin remontin yhteydessä toisiinsa.

Luovaa työtä tekevä nuori henkilöstö on tottunut työskentelemään avotoimistossa. Oman työpisteen ulkopuolella työskentelyä haluttiin kannustaa ja tämän takia toimistoon haluttiin useita pieniä projekti- ja brainstorming-tiloja. Neuvottelutilat jakautuvat käyttötarkoituksensa mukaan virallisempiin asiakasneuvottelutiloihin sekä rentoihin sisäisiin kokoushuoneisiin. Tilaa on myös koko henkilöstön joka viikkoiselle aamupalalle sekä koulutuksille.

Fjordille on tärkeää, että heidän työtilansa ovat linjassa yrityksen muun visuaalisen ilmeen kanssa. Fjordin tunnistettavat värit ja grafiikka näkyvät yhtenäisenä läpi koko tilan.

Valokuvaaja: Sampsa Pärnänen

Tutustu muihin töihimme.